A legfontosabb előnyök

Egy vállalat működése során alapvető feltétel, hogy a dolgozók tiszta, higiénikus és ápolt környezetben végezhessék feladataikat. Ennek hiánya rossz közérzethez vezethet, és akár a munkateljesítményre is negatív hatással lehet. Erre a problémára a legtöbb cég nem akar, vagy nem is tud nagyobb hangsúlyt fektetni. Tapasztalataink szerint a munkahelyek többsége mind a takarító személyzet létszámának, mind a szükséges munkaidejének helytelen meghatározásával, továbbá a szabályozatlan, túlzott tisztítószer, és takarítóeszköz felhasználással, minőségi hiányosságok mellett okoz komoly kárt önmagának.

Szolgáltatásunk előnyei természetesen az előbb említett problémák megoldása. A megrendelők igényeinek teljes körű felmérésével, magas szintű szervezettséggel, a higiéniai szabályok, és a nemzetközi szabványok ismeretével, betartásával hatékony, számon kérhető munkát nyújtunk a szolgáltatási díjunk ellenében.Takarítás intézményeknek

A HigiFil Kft. technikai, szakmai, személyi háttere segítségével, valamint megszerzett tapasztalatai birtokában a vevői követelmények pontos felmérése után teljeskörűen elégíti ki megrendelői igényeit.

– Folyamatos tisztántartási szolgáltatás (napi, heti kétszeri, vagy heti egyszeri gyakorisággal)
– Időszakos, teljes nagytakarítás
– Festések, felújítások utáni teljes nagytakarítás
– Ablaktisztítás
– Alpin technológiával végzett ablak- és csatornatisztítás
– Kárpit- és szőnyegtisztítás


A tisztaság házhoz jön

A HigiFil Kft. A tisztaság házhoz jön program keretében az alábbi szolgáltatásokat vállalja:

Háztartási, bejárónői feladatok

– takarítás
– mosogatás
– mosás
– vasalás
– bevásárlás

Kertrendezés

– fűnyírás
– metszés
– udvartakarítás
– esőcsatorna tisztítása
 


Copyright © 2024 HigiFil - Minden jog fenntartva. / Adatvédelmi szabályzat