Cégtörténet

Mészáros József, a HigiFil Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezetője a takarítási szolgáltatásnyújtást 1999-ben kezdte meg egyéni vállalkozóként egy kaposvári irodaházban. 2000 szeptemberében megalapította a Mészáros és Társa Szolgáltató Betéti Társaságot, mely családi vállalkozásként végzett tisztítási szolgáltatást Kaposvár területén.

Folyamatos vállalatszervező, piackutató és piacépítő munkájának köszönhetően a Mészáros és Társa Bt. három év alatt hosszú távon működőképes, egész Somogy megye területén jelen lévő társasággá fejlődött.

2004 novemberében a cég vezetőségének pénzügyi, üzletpolitikai és gazdasági döntése során a Mészáros és Társa Szolgáltató Betéti Társaság egyetemleges jogutódjaként megalakult a HigiFil Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.
Ma a cég legfontosabb megrendelői magán-, illetve állami vállalatok, melyek irodaépületeinek, üzemeinek rendszeres napi, és eseti takarítási feladatait 22 munkatárssal, valamint 3 üzleti partnerrel látja el.

A HigiFil Kft. vezetősége nem elhanyagolható területnek tartja a lakossági igények kielégítését sem, beleértve családi házak, lakások építkezései, felújításai utáni vagy év közbeni nagytakarítások elvégzését és rendszeres tisztántartását.


Cégfilozófia

Innováció

A vállalat történetének fejlődéséből egyértelműen látszik, hogy a HigiFil Kft. vezetősége számára az egyik legfontosabb szempont a folyamatos fejlődés, az innováció, amely magába foglalja a mindig új és jobb technológiák bevezetését, továbbá a vevőkkel való kapcsolattartás folyamatos javítását, a vevők megelégedettségének maximalizálását.

Fenntarthatósági-, környezeti- és gazdaságetika

A HigiFil Kft. a folyamatos fejlődés mellett sem feledkezik meg a fenntartható gazdálkodás- és a gazdaságetika követelményeiről. A cég törekszik a környezetére gyakorolt negatív hatásainak (externáliáinak) teljes kiküszöbölésére, valamint versenytársaival való tisztességes kapcsolattartásra.


A cég személyi háttere

Mészáros József – Ügyvezető

Feladata a cég irányítása, megrendelőkkel való kapcsolattartás, a dolgozók érdekeinek képviselete, új szerződések megkötése, valamint humánpolitikai, gazdaságirányítási, marketing tevékenységek elvégzése. Főiskolai végzettségei: Testnevelési Főiskola szervezés szak, Tanítóképző Főiskola, Nemzetbiztonsági Akadémia felsőfokú végzettség, Vendéglátóipari felsőfokú képzés.

Mészáros-Molnár Attila

Feladata a cég minőségügyi rendszerének folyamatos működtetése, vizsgálata. Közgazdász, környezetmérnök végzettséggel rendelkezik.

Takarító munkatársak

A takarítást végző dolgozók jól felkészült, munkájukra igényes, megbízható munkatársak.


Cégadatok

Cég elnevezése: HigiFil Szolgáltató Kft.
Rövidített elnevezése: HigiFil Kft.
Székhely: 7400 Kaposvár, Győr u. 14.
Adószám: 13505897-2-14
Cégjegyzékszám: Cg. 14-09-306427
Statisztikai számjel: 13505897-7470-113-14
Pénzforgalmi jelzőszám: 11743002-29900961
A cég főtevékenysége: 7470 Takarítás, tisztítás

Honlap: www.higifil.hu
email: takaritas@higifil.hu
 


Copyright © 2023 HigiFil - Minden jog fenntartva. / Adatvédelmi szabályzat